2018

The Selection Lab

Voor de startup The Selection Lab heb ik een video gemaakt met Testimonials van twee van hun belangrijkste cliënten in de advocatuur, om ook audiovisueel een idee te geven waar The Selection Lab aan werkt. The Selection Lab helpt bedrijven door middel van vragenlijsten, digitale evalutaties en verdere gegevens om de ideale kandidaten te vinden om aan te nemen en te bekijken hoe zij hen het beste kunnen behouden.

CinemAsia Film Festival

Voor CinemAsia Film Festival ben ik tien jaar lang betrokken geweest in verschillende rollen. CinemAsia Film Festival is een festival ter promotie van Aziatische films en het laten zien van Aziatisch talent in Nederland. In 2018 heb ik CinemAsia geholpen door een aantal montages te maken van de Filmtalks die werden gegeven door experts uit de film industrie om ook naast het festival op andere momenten in het jaar Aziatische films, genres en media onder de aandacht te brengen.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest in 2018 als Coördinator van het FilmLAB programma van CinemAsia om ook Aziatisch Nederland filmtalent te stimuleren om korte films te maken, scripts te schrijven en om hen te verbinden met de Nederlandse filmindustrie. Dit deden we door middel van speciaal ontwikkelde programma’s, workshops, talks en screenings.

Sportbedrijf Zaanstad

Sportbedrijf Zaanstad organiseert voor de regio Zaanstad veel buitenschoolse activiteiten en heeft mij gevraagd om te helpen om ouders en verzorgers in de regio Zaanstad te enthousiasmeren om hun kinderen in te schrijven voor de activiteiten die Sportbedrijf Zaandstad om zo de kinderen in de regio op te vrolijken met sport en beweging.

Voor hen heb ik een promo gemaakt voor de voorlichtingsdag en een informatieve video met interviews om uit te leggen hoe aanmelding mogelijk is en welke voordelen de buitenschoolse activiteiten voor de kinderen kunnen hebben.

Pride Amsterdam

In 2018 heb ik wederom Pride Amsterdam audiovisueel ondersteund door videos te maken waarbij de Pride ambassadeurs van 2018 te introduceren en waarbij  Pride Amsterdam de verschillende commissies de kans gaf om in een video hun belangrijkste evenement, activiteit of agendapunt te delen met het publiek.

Pride Ambassadeurs Videos 2018

Ook dit jaar was het een eer om alle Pride Amsterdam Ambassadeurs te mogen interviewen op een plek die met hun activisme of werk te maken heeft. Ik heb hen gesproken over hun leven en wat zij met hun ambassadeurschap willen bewerkstelligen.

Superball 2018

In 2018 heb ik voor Superball een Call for Submission video en algemene promo gemaakt. Deze fantastische drag competitie geeft allerlei drag houses in Nederland en daarbuiten de kans om deel te nemen aan deze wedstrijd om hun talenten te laten zien en te worden verkozen tot het beste house van 2018.  Aan beide videos heeft veel drag royalty deelgenomen om te helpen het woord te verspreiden. De dames waren fantastisch en ik heb zoveel ‘darlings’ moeten killen!!!