NH Nieuws Amsterdam redactie fuseert met AT5 nieuwsredactie

Nu ik inmiddels 9 maanden werkzaam ben als camera journalist voor NH Nieuws is het eindelijk zover. De Amsterdam redactie van NH Nieuws gaat de krachten bundelen samen met At5. Het zat er al een tijd aan te komen, maar na een paar maanden aan puzzelen van de samensteller en eindredacteuren worden de stappen nu gezet om de redacties bij elkaar te voegen.

Dit zal inhouden dat ik een grotere variatie aan diensten zal krijgen. Zo zal ik niet alleen mijn eigen reportages voorbereiden, draaien en monteren, maar zal ik nu soms ook online nieuwsredactie diensten krijgen, dagnieuwsdiensten om het nieuws van de dag vast te leggen en dossierdagen om aan mijn toegewezen onderwerpen en thema’s te werken.

Het zal voor iedereen natuurlijk enorm wennen worden en we moeten kijken hoe de fusie gaat, zeker gezien eerdere pogingen tot fusie niet succesvol zijn verlopen. Maar tot dusver zit de energie er goed in en lijken de verschillende teams aan elkaar te wennen en goed met elkaar te kunnen samenwerken. Ik heb er dan ook het volste vertrouwe in dat dit een goede samenwerking zal blijken tussen deze twee belangrijke nieuwsredacties voor Amsterdam.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *