Update Werkzaamheden Pride Amsterdam

De klus voor de Pride Amsterdam ambassadeurs videos is ook dit jaar flink uitgebreid. Dit uiteraard door het verdrietige nieuws dat er veel grotere evenementen, waaronder de botenparade, niet door konden gaan. Dit betekent wel dat ik veel extra producties heb gemaakt voor de verschillende commissies die Pride Amsterdam rijk is.

 

Zo ben ik door de organisatie gevraagd om een aantal reportages voor Pride Amsterdam te maken waaronder een reportage over een selectiebijeenkomst voor de foto expositie, de creatie van de Pride penning ter ere van 25 jaar Pride Amsterdam en een reportage over de opening van Pride Amsterdam te maken waar tegelijkertijd het Zero Flags Project werd onthuld.

 

Daarnaast is er een gevraagd om en korte promo te maken voor het Student Hotel die tijdens de Pride week is omgetoverd tot het Pride Hotel en heb ik collega’s André Kloer en Indie Nile gevraagd om me te helpen bij het maken van de Aftermovie van de Pride Amsterdam week van 2021. Normaliter produceer ik niet graag een aftermovie, maar het nummer dat de Pride Amsterdam organisatie dit jaar mocht gebruiken sprak mij enorm aan: Wrabel feat Duncan Laurence – Back to Back.

 

Het was ondanks alle beperkingen, ook dit jaar een prachtige editie waar ik veel mooie mensen heb mogen spreken, filmen en heb mogen helpen bij het realiseren van hun producties.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *